Het derde verbond Liane Baltus

ISBN: 9789490767419

Published:

Paperback

380 pages


Description

Het derde verbond  by  Liane Baltus

Het derde verbond by Liane Baltus
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 380 pages | ISBN: 9789490767419 | 6.77 Mb

Helenas vader is in het verleden betrokken geweest bij een geheim project, waarbij contact is gelegd met mensen uit de dimensie Experiaan. In die periode is er een innige vriendschap ontstaan tussen Helena en de Experiaan Mica.Op het moment datMoreHelenas vader is in het verleden betrokken geweest bij een geheim project, waarbij contact is gelegd met mensen uit de dimensie Experiaan.

In die periode is er een innige vriendschap ontstaan tussen Helena en de Experiaan Mica.Op het moment dat Mica na vele jaren terugkeert uit diens dimensie, vult warme energie het zwarte gat in Helenas borstkas. Haar blijdschap over de terugkomst van haar jeugdvriend verandert abrupt als ze hoort dat hij met zijn troepen Amerika is binnengevallen en haar vader tegelijk met een grote groep wetenschappers verdwenen is.Binnen de kortste keren raakt Helena de controle over haar eigen leven kwijt.

Mica kiest Amsterdam als locatie voor onderhandelingen over een wapenstilstand met Amerika. Voor Helena het beseft, is het kantoor waar zij stage loopt betrokken bij de voorbereiding, zijn er Experiaanse soldaten in het pand en heeft de CIA haar in het vizier.Wat verzwijgt Mica over zichzelf en de mensen in zijn dimensie? Is Helenas vertrouwen in Mica wel gerechtvaardigd als de wereld om haar heen hem compleet anders ervaart dan zij? Komt er een wapenstilstand tussen Experiaan en Amerika of is een vernietiging van de Aarde aanstaande? Helena wordt voor keuzes gesteld, die ze zich nooit heeft kunnen voorstellen.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Het derde verbond":


henrikpalmgren.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us