Kobno mesto (Dublin Murder Squad, #3) Tana French

ISBN:

Published:

Paperback

488 pages


Description

Kobno mesto (Dublin Murder Squad, #3)  by  Tana French

Kobno mesto (Dublin Murder Squad, #3) by Tana French
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 488 pages | ISBN: | 8.42 Mb

Autorka bestselera U šumi i Sličnost.„Ovo nije tipični krimi-roman. Njime ćete se sladiti natenane kao ’ginisom’, i nećete moći da ne uživate.“ News of the WorldU čitavom životu tek malobrojni trenuci su važni. Ja sam imao sreće. Jedan od takvihMoreAutorka bestselera U šumi i Sličnost.„Ovo nije tipični krimi-roman. Njime ćete se sladiti natenane kao ’ginisom’, i nećete moći da ne uživate.“ News of the WorldU čitavom životu tek malobrojni trenuci su važni. Ja sam imao sreće. Jedan od takvih svojih trenutaka uspeo sam da sagledam oči u oči, da prepoznam sve što on nosi.Život Frenka Makija predodređen je i preokrenut jednim presudnim trenutkom kada mu je bilo devetnaest godina, trenutkom kad se njegova devojka Rouzi Dejli nije pojavila na tajnom sastanku u Fejtful plejsu, da bi pobegla s njim u Englesku kako su nameravali.Frenk nikada više nije čuo ništa o njoj.Dvadeset godina potom, Frenk je i dalje u Dablinu, gde radi kao detektiv u Tajnoj jedinici.

Odavno je presekao sve veze sa svojom disfunkcionalnom porodicom. No to traje dok ga sestra ne pozove da mu kaže da je nađen Rouzin kofer.„Frenčova je još jednom pokazala da je pisac nesvakidašnjeg dara i znanja.“Sunday Independent„Kobno mesto je oštrouman i primamljiv roman koji se čita u dahu, i jedan od najboljih krimi-romana ove godine. Preporučujemo.“Hot Press (Irska)„Ako ove godine nameravate da kupite samo jedan krimi-roman, neka to bude Kobno mesto Tane Frenč.

Žestok, do srži dablinski, i krajnje duhovit… Tana Frenč je pravo čudo. Samo nemojte ništa planirati kada se dohvatite ove knjige: nećete biti u stanju da je ostavite.“The Evening HeraldEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Kobno mesto (Dublin Murder Squad, #3)":


henrikpalmgren.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us