Pasi spre fericire (Inn BoonsBoro Trilogy #2) Nora Roberts

ISBN:

Published:

Paperback

320 pages


Description

Pasi spre fericire (Inn BoonsBoro Trilogy #2)  by  Nora Roberts

Pasi spre fericire (Inn BoonsBoro Trilogy #2) by Nora Roberts
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 320 pages | ISBN: | 6.39 Mb

Owen este organizatorul clanului Montgomery, cel care conduce firma de construcții a familiei cu o mână de fier și după o schemă de programări inflexibilă. Deși frații săi îi iau în derâdere obsesia pentru ordine, hanul BoonsBoro de care se ocupăMoreOwen este organizatorul clanului Montgomery, cel care conduce firma de construcții a familiei cu o mână de fier și după o schemă de programări inflexibilă. Deși frații săi îi iau în derâdere obsesia pentru ordine, hanul BoonsBoro de care se ocupă este pe cale să fie inaugurat conform așteptărilor.

Singurul lucru pe care chibzuitul Owen nu l-a prevăzut este relația cu Avery McTavish... Populara pizzerie a lui Avery se află vizavi de han, ceea ce-i permite proprietarei să urmărească pas cu pas spectaculoasa renovare și să înceapă să-l vadă cu alți ochi pe cel mai riguros dintre frații Montgomery. Încă din copilărie, când a fost primul ei prieten, Owen a ocupat mereu un loc aparte în gândurile ei, însă atracția pe care o simte acum pentru el nu este nicidecum inocentă.

Pe măsură ce relația lor evoluează și inaugurarea hanului oferă întregului oraș motive de sărbătorire, Owen descoperă că eforturile lui sunt abia la început, căci îi va lua mai mult timp decât ar fi crezut pentru a o convinge pe Avery că alături de cel dintâi prieten poate face primii pași spre fericire.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Pasi spre fericire (Inn BoonsBoro Trilogy #2)":


henrikpalmgren.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us