Monarquia DEspanya: Consells de La Monarquia DEspanya, Felip II de Castella, Carles V del Sacre Imperi Romanogerm Nic, Felip IV de Castel Source Wikipedia

ISBN: 9781232769736

Published: August 5th 2011

Paperback

54 pages


Description

Monarquia DEspanya: Consells de La Monarquia DEspanya, Felip II de Castella, Carles V del Sacre Imperi Romanogerm Nic, Felip IV de Castel  by  Source Wikipedia

Monarquia DEspanya: Consells de La Monarquia DEspanya, Felip II de Castella, Carles V del Sacre Imperi Romanogerm Nic, Felip IV de Castel by Source Wikipedia
August 5th 2011 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 54 pages | ISBN: 9781232769736 | 10.25 Mb

Font: Wikipedia. P gines: 52. Cap tols: Consells de la Monarquia dEspanya, Felip II de Castella, Carles V del Sacre Imperi Romanogerm nic, Felip IV de Castella, Carles VI del Sacre Imperi Romanogerm nic, Reial Audi ncia, Reial Audi ncia iMoreFont: Wikipedia. P gines: 52. Cap tols: Consells de la Monarquia dEspanya, Felip II de Castella, Carles V del Sacre Imperi Romanogerm nic, Felip IV de Castella, Carles VI del Sacre Imperi Romanogerm nic, Reial Audi ncia, Reial Audi ncia i Cancelleria de Valladolid, Felip III de Castella, Carles II de Castella, Reial Audi ncia de Catalunya, Consell d ndies, Consell de Castella, Consell dArag, Consell dEstat dEspanya, Virrei, Reial Audi ncia i Cancelleria de Granada, Reial Audi ncia de Quito, Consell de les Ordes, R gim polisinodial, Reial Audi ncia de Sevilla, Consell dIt lia, Consell de Portugal, Consell de Flandes, Reial Audi ncia de Can ries, Monarquia composta.

Extracte: Monarquia dEspanya, Monarquia Universal o Les Espanyes fou la monarquia composta formada pel conjunt de territoris que compartien el mateix monarca de la Casa d ustria entre el segle XVI i el segle XVIII. En la historiografia contempor nia sempra lexpressi Monarquia Hisp nica.

El 1469 es a produ Valladolid la uni din stica entre les cases reials dArag i Castella pel matrimoni entre Ferran II dArag i Isabel I de Castella. Els l mits daquesta uni din stica quedaren configurats el 15 de gener de 1475 quan ambd?s monarques signaren la Conc rdia de Seg via o Acuerdo de gobernaci n del Reino que delimitava les compet ncies dels dos Reis Cat lics respecte del govern dels seus propis estats i donava naixement a una monarquia comuna, la Monarquia Cat lica.

La successi heredit ria en Carles VEn virtut de la Conc rdia de Seg via no es produ una uni jur dica dels territoris sin nom?s la uni de les persones reials, que continuaren actuant com a sobirans en els seus respectius seus regnes, reservant-se els impostos del cada corona a per als seus assumptes interns quedant el saldo restant per a finan ar els costos comuns de la monarquia, i no podent-se aplicar les lleis dun territori en laltre.

Malgrat aquesta separaci de jurisdiccions i que mai els Reis Cat lics usaren oficialme...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Monarquia DEspanya: Consells de La Monarquia DEspanya, Felip II de Castella, Carles V del Sacre Imperi Romanogerm Nic, Felip IV de Castel":


henrikpalmgren.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us