De Erostoren John Vermeulen

ISBN:

Published: January 2008

Paperback

217 pages


Description

De Erostoren  by  John Vermeulen

De Erostoren by John Vermeulen
January 2008 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 217 pages | ISBN: | 9.46 Mb

John C. Vermeulen (Antwerpen, België) is schrijver van kinderboeken, thrillers, sciencefiction en historische romans die werden vertaald in het Duits en het Japans.Zijn werk werd meermaals bekroond.In een Nederlands maandblad publiceerde hijMoreJohn C. Vermeulen (Antwerpen, België) is schrijver van kinderboeken, thrillers, sciencefiction en historische romans die werden vertaald in het Duits en het Japans.Zijn werk werd meermaals bekroond.In een Nederlands maandblad publiceerde hij gedurende vijfentwintig jaar een humoristische column.

Op een keer bracht hij hierin een stukje over Noach die met zijn ark op een berg strandde omdat hij geen greintje verstand had van navigatie.Tientallen lezers stuurden verontwaardigde brieven naar de redactie, ze verweten John Vermeulen dat zijn taal oneerbiedig en beledigend was. Dat zijn geintjes totaal ongepast waren, zijn humor extreem. John Vermeulen werd nog net niet naar de brandstapel gesleept.De schrijver heeft al de brieven beleefd beantwoord met één enkel zinnetje, dat ook in het voorwoord van De Erostoren staat: Wat niet lachend gezegd kan worden, is de waarheid niet....Humor is de enige manier om in deze overbevolkte en verzurende wereld overeind te blijven, vindt hij.

Wie de dingen - en voorval zichzelf - té serieus neemt, zal nooit in de hemel komen. Want de Heer lacht natuurlijk ook graag. Anders had hij nooit de mens geschapen.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "De Erostoren":


henrikpalmgren.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us