Lärarrummet Annika Luther

ISBN:

Published:

267 pages


Description

Lärarrummet  by  Annika Luther

Lärarrummet by Annika Luther
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 267 pages | ISBN: | 5.43 Mb

Välkommen till Diktoniusskolan, en fusion av ett tidigare självständigt högstadium och ett anrikt, men för nutiden alldeles för litet gymnasium i bortre Tölö, en grön och lummig del av Helsingfors.Möt Tove, ambitiös och stressad språklärare,MoreVälkommen till Diktoniusskolan, en fusion av ett tidigare självständigt högstadium och ett anrikt, men för nutiden alldeles för litet gymnasium i bortre Tölö, en grön och lummig del av Helsing­fors.Möt Tove, ambitiös och stressad språklärare, veteranen Mirri med en speciell begåvning för elakheter och giftiga anmärkningar, Camilla Ramm-Stein som troligen smygsuper, Max Mo­rosoff, skolans populäraste lärare som till och med får eleverna att lyda och Freddu Svanholm, ny­komling från näringslivet, som till en början tycker att skolvardagen är absurd, ineffektiv och irriterande.Elever och lärare tillbringar en stor del av sina liv i skolan.

Intriger, skvaller, mobbning och gräl om vems tur det är att städa lärarrumskylskåpet hör till vardagen. Följ med på den traditionella lingonplockningsutflykten i regn och rusk. Åk på seminarium med en svensk utbildningskonsult och hela lärarkåren till Tallinn. I snön och kylan i januari blir det författarbesök och Diktoniusfes­tival och småningom drar det ihop sig till stu­dentskrivningar och Den blomstertid nu kom­mer.

Freddu som börjat sin lärarkarriär med att krossa Toves stortå inser småningom att detta kan vara början på något nytt för både hans och Toves del.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Lärarrummet":


henrikpalmgren.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us